Arad Open Air se întoarce! Nu pe aeroport, ci pe plaja Ghioroc

aoa (2)
Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

A început numărătoarea inversă! Arad Open Air revine, de această dată pe plajă. Festivalul memorabil din în acest an, aduce o surpriză neașteptată participanților. Întreaga atmosferă de festival se mută pe plaja Ghioroc, pentru două zile.

După trei zile de distracție nebună pe Aeroportul Internațional Arad, organizatorii au hotărât să le ofere petrecăreților din vestul țării o nouă experiență. Astfel, pe 28 și 29 iulie, începând cu ora 12:00, toți cei care doresc să prelungească magia evenimentului care a început cu trei săptămâni în urmă, sunt așteptați cu brațele deschise pe plaja Ghioroc deja cunoscută pentru petrecerile de neuitat. Cu artiști de renume precum Azteca, MGK666, Z3nn, YNY Sebi, Ian și Mike Kross pe scenă, acest eveniment promite să fie epic în toate aspectele sale.

La ce să se aștepte petrecăreții?

Organizatorii festivalului vor să le ofere petrecăreților o experiență unică, îmbinând distracția și dansul cu priveliștea impresionantă a lacului și nisipul fin de sub picioare. Cu muzică vibrantă și ritmuri palpitante, participanții pot dansa până la răsăritul soarelui, bucurându-se de conexiunea cu natura și de atmosfera electrizantă creată de mulțimea de oameni nerăbdători să continue petrecerea.

„Sunt entuziasmat pentru ce urmează! Este primul festival care se va organiza și pe plaja Ghioroc. Ne-am dorit să facem ceva unic ediția aceasta și să le oferim petrecăreților mai multe motive de bucurie. Ne pregătim pentru o nouă aventură în cadrul acestui festival extraordinar și sunt la fel de nerăbdător ca festivalierii. AOA pe plaja Ghioroc va însemna două zile în care ne vom crea amintiri pe viață”, a declarat Glad Varga, organizatorul Arad Open Air Festival.

arad 345

Pe lângă muzică și dans, petrecerea va oferi și o varietate de experiențe deosebite pentru toți cei prezenți. Vor exista zone de relaxare, în care participanții se vor putea destinde și socializa cu prietenii lor, precum și zone cu mâncare și băuturi menite să le ofere energia necesară pentru a prinde răsăritul soarelui. Toate acestea vor contribui la crearea unei atmosfere magice și a unei amintiri de neuitat pentru toți cei prezenți.

Arad Open Air Festival și-a dovedit încă o dată statutul de eveniment de top în peisajul muzical și de divertisment în vestul țării. Cu surprize și muzică în vogă, organizatorii au reușit să creeze o experiență unică pentru participanți, aducând bucurie și fericire în inimile tuturor.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

Tokens și bilete

La fel ca în primele trei zile de festival, cumpărăturile se vor face pe bază de tokens, prețul unuia fiind de 10 lei. Jetoanele se pot achiziționa de la punctele special amenajate, cu cash sau cu cardul.

Abonamentele se pot achiziționa accesând https://www.openairfestival.ro/abonamente/. Beneficiază de intrare gratuită minorii sub 10 ani, dacă sunt însoțiți de un părinte/tutore și persoanele cu dizabilități.

aoa (3)

Concertele încep în fiecare zi la ora 17:00, dar intrarea în festival se poate face începând cu ora 12:00, iar pentru a evita aglomerația festivalului, cei care și-au achiziționat deja un abonament sunt rugați să vină începând cu prima parte a zilei. Biletele se vor putea cumpăra și la intrarea în festival.

Urmărește și conturile de social media pentru a fi la curent cu ultimele noutăți: Facebook https://www.facebook.com/aradopenair, Instagram https://www.instagram.com/aradopenair/

 

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/