CT unic în vestul țării și RMN de ultimă generație la Iulius Town!

ct scanexpert iulius town (2)

Reţeaua naţională Scanexpert a deschis în Iulius Town un centru de imagistică ce dispune de un computer tomograf unic în vestul țării și echipament de rezonanță magnetică de ultimă tehnologie.

Scanexpert, rețeaua națională de clinici de excelență în imagistică medicală, a inaugurat în proiectul mixed-use Iulius Town primul său centru din vestul țării. Timișorenii și nu numai au acum acces la servicii medicale de prevenire și diagnostic la cele mai înalte standarde. În noul centru Scanexpert se regăsește şi computerul tomograf Siemens Somatom Force dual source 384 slices, o premieră regională, care permite obținerea de imagini de înaltă rezoluție, într-un timp extrem de redus.

ct scanexpert iulius town (1)

Iulius Town continuă să își diversifice mixul de chiriași, aducând mai aproape de timișoreni servicii performante. De curând, în clădirea de birouri United Business Center 3, Scanexpert a inaugurat primul său centru de imagistică din regiunea de vest a României. Noua locație a adus cele mai avansate soluții de investigație uzuale sau complexe, cu ajutorul tehnologiilor de tip computer tomograf (CT) și rezonanță magnetică nucleară (RMN).

„În ceea ce privește tomografia computerizată, discutăm despre excelență și performanță de neegalat prin utilizarea aparatului Siemens Somatom Force dual source 384 slices. Este singurul din regiunea de vest a României și permite obținerea de imagini de înaltă rezoluție, într-un timp extrem de redus, cu doze mici de raze X administrate pacienților, prin utilizarea sistemului CareDose, a protocoalelor speciale pediatrice sau pentru zone cu sensibilitate crescută la raze X.”, a declarat dr. Miclăuș Grațian, medic primar Radiologie și Imagistică Medicală. Cu ajutorul CT din clinica Scanexpert este posibilă vizualizarea celor mai fine detalii ale arterelor coronare, dar și obținerea imaginilor precise și clare în cazul unor eventuale aritmii.

ct scanexpert iulius town (3)

Aparatul pentru realizarea RMN-urilor este Siemens Magnetom Sola 1,5T și dispune de tehnologia BioMatrix, care se adaptează automat în funcție de anatomia fiecărui pacient și segmentele anatomice analizate. Datorită acestui sistem, se pot face programări predictibile, mai puține rescanări și implicit o mai bună organizare a fluxului de pacienți. „Grație tehnologiei avansate a aparatului Siemens Magnetom Sola 1,5T, actul medical este de înaltă calitate, remarcându-se claritatea, omogenitatea și rezoluția excelentă a imaginilor. Senzorii de respirație, cardiaci și pentru mișcarea capului permit realizarea de imagini diagnostice la pacienții care prezintă mișcări involuntare sau nu pot păstra apneea, dar și la pacienți ce efectuează examinări ale cordului.”, a mai adăugat dr. Grațian Miclăuș.

Echipa medicală este formată din medici radiologi de elită, printre care se numără dr. Grațian Miclăuș și dr. Nicoleta Iacob, care acoperă întreaga gamă de examinări imagistice și asigură pacienților rezultate de încredere.

În prezent, Scanexpert deține 9 centre în toată țara, compunând astfel o rețea multifuncțională de diagnostic, care reușește, prin serviciile medicale, să transforme viziunea pentru inovație în realitate.

iulius town timisoara

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/