UPDATE. Aquacaraş opreşte furnizarea apei în Oraviţa pe timp de zi. „Datorită secetei prelungite“!

În pofida căderilor abundente de zăpadă din weekend, Aquacaraş anunţă încetarea furnizării de apă potabilă pe timp de zi în Oraviţa, din cauza secetei!

Anunţul primit în urmă cu o oră de la Aquacaraş spune că în Oraviţa, cu excepţia cartierului Zona Gării, apa potabilă va fi furnizată începând de azi doar noaptea, între orele 22 şi 5!

„Datorită (sic!, n.r.) secetei prelungite, acumularea apei în bazinele care alimentează orașul Oravița (orașul vechi) nu se face la parametrii normali pentru asigurarea apei potabile pentru consumatori, începând cu data de 18.12.2018 și în următoarea perioadă furnizarea apei potabile se va face după următorul program: 22.00-05.00. Vor fi afectați toţi consumatorii din oraș, mai puțin strada Zona Gării“, anunţă conducerea societăţii Aquacaraş, respectiv managerul Nicolae-Miu Ciobanu. Pentru care se pare că dacă două zile nu cad precipitaţii înseamnă că avem de-a face cu o secetă prelungită.

Sursă foto: FB Primăria Oraşului Oraviţa, fotografie postată azi la ora 14.29. Aşa arată Oraviţa după „seceta prelungită“ invocată de Aquacaraş.

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

UPDATE, 19 decembrie, ora 16

Astăzi la ora prânzului cei de la Aquacaraş au realizat că anunţul trimis ieri presei conţinea câteva greşeli. Astfel că ne-au trimis azi un nou anunţ:

„Revenim la anunțul din data de 18.12.2018 în care din cauza secetei prelungite, acumularea apei în bazinele care alimentează orașul Oravița (orașul vechi) nu se face la parametrii normali pentru asigurarea apei potabile la consumatori, distribuția apei potabile către utilizatori se va face după următorul program: 05.00 – 22.00. Între orele 22.00  –  05.00 furnizarea apei va fi oprită. Vor fi afectați toti consumatorii din oraș mai puțin Cartierul Zona Gării. Pentru alte informații, vă rugăm apelați  Dispeceratul AQUACARAȘ nr. tel. 0255/215643, Sucursala Oravița nr. tel. 0255/574235. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat  și mulţumim cetăţenilor pentru înţelegere“, transmite conducerea Aquacaraş.

tmc 640