Oamenii lui Mocioalcă au confiscat revoluția din PSD Caraș-Severin!

explo 1000x200

Au trecut doar câteva zile de când au scăpat de sub mâna de fier a lui Mocioalcă și, imediat ce au căscat ochii, revoluționarii din PSD Caraș-Severin au conștientizat că, de fapt, Lumina i-a orbit și pe ei ca pe atâția alții!

Liviu Dragnea a impus-o șefă peste social-democrații cărășeni pe Luminița Jivan, Ion Mocioalcă preferând să facă un pas înainte, spre o funcție importantă la nivel național în PRO România. Cam toată lumea ar fi trebuit să fie împăcată, mai ales cei care s-au poziționat în tabăra Luminiței Jivan. Numai că, astăzi, în PSD Caraș-Severin e o adevărată epidemie de buze umflate. Cam cu asta s-au ales cei care au ales să urmeze calea Luminii. Greii din partid, cu toții oamenii lui Mocioalcă, știu cum se fac cărțile, astfel că s-au pus pe împărțit. La masă cu Luminița Jivan. La o masă la care însă revoluționarii n-au avut loc. Practic, au fost lăsați pe dinafară!

Marius Damian, spre exemplu, ar fi cerut și primit șefia PSD Caransebeș. Dar și confirmarea că va candida pentru primăria municipiului de pe Timiș și Sebeș. Pentru Mirel Pascu șefia Casei de Sănătate e mult prea puțin, dar Aquacaraș sună mult mai bine. Spre disperarea lui Filipescu. Luca Mălăiescu a crescut atât de mult în sondaje încât își permite luxul de a refuza funcția de președinte executiv. Cu ce se aleg atunci revoluționarii din PSD Caraș-Severin care nici măcar n-au avut loc la masa tratativelor? Ar fi rămas scaunul subprefectului Hogea și ceva post de adjunct pe la Finanțe. Care oricum sunt pentru altcineva! În rest, doar buze umflate!