Aquacaraș face economii! Ce funcții dispar din organigrama societății?

Zvonurile conform cărora șeful stației de exploatare Aquacaraș, filiala Caransebeș, ar urma să fie demis sunt infirmate de reprezentanții societății. Totuși, pentru o mai bună gestionare a bugetului de cheltuieli dispar funcțiile de conducere la punctele de lucru din teritoriu.

Pe finalul de an în rândul membrilor PSD s-a zvonit că șeful Aquacaraș, filiala Caransebeș, Daniel Alexandru Isac, consilier local din partea PSD, ar fi înlocuit de la începutul lunii ianuarie cu Daniela Novac, colegă de partid, și ea consilier local. Gurile rele spun că și în grupul PSD sunt două tabere, consiliera Novac fiind sprijinită de Pro România, astfel că rămâne de văzut cât de compact va rămâne PSD pentru lupta de la alegerile locale.

Aurel Ciurel, reprezentantul Aquacaraș din Compartimentul de Comunicare al societății, ne-a precizat că începând din 6 ianuarie Consiliul de Administrație al societății a luat unele măsuri de reducere a cheltuielilor, printre care desființarea postului de șef de stație de exploatare în toate punctele de lucru.

Au fost desființate posturi de șef de stație de exploatare de la uzinele de apă și de la stațiile de epurare dintr-un motiv simplu: că pentru aproape orice avarie majoră oricum se solicita sprijinul nostru de la județ, având aici toate utilajele pentru intervenție. Mai mult, se va numi în fiecare punct de lucru câte un coordonator care va efectua activitatea directorilor. În acest fel se fac reduceri la bugetul de salarii și se încearcă o reorganizare a activității în punctele din teritoriu”, ne-a precizat Aurel Ciurel.

Reprezentantul Aquacaraș nu a putut să confirme dacă, în urma desființării postului de șef de exploatare, pe funcția de coordonator va fi numit același Daniel Alexandru Isac sau va fi însărcinat un alt angajat al societății.

Daniel Alexandru Isac