Consiliul Local Caransebeș va fi mai colorat de anul viitor. Pe cine include Felix Borcean pe lista aleșilor?

După alegerile locale din vară, Consiliul Local Caransebeș va fi mai pestriț decât în prezent, crede primarul Felix Borcean. Chiar dacă edilul-șef nu dă șanse reale celor de la ALDE, este convins că vor apărea noutăți.

Cu toate că pensionarul Dumitru Matei este prezent aproape la fiecare ședință de lucru a aleșilor locali, ca simplu cetățean, spune Borcean, dar din fruntea organizației ALDE Caransebeș, primarul nu vede partidul cu șanse reale la alegerile locale. În schimb are alte viziuni.

Pentru că în rândul consilierilor social-democrați gurile rele spun că începe să se simtă influența liderilor Pro România, primarul Borcean este convins că gugulanii vor avea de unde alege la viitoarele alegeri locale.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Edilul îi vede cu șanse reale pentru obținerea unei funcții de consilier local și nu numai pe reprezentanții USR și Pro România.

Felix Borcean este convins că din viitorul Consiliu Local vor face parte 4 partide: „Va fi un Consiliu Local mai pestriț, format din consilieri liberali, social-democrați, de la Pro România și USR. Pe ALDE nu prea îl văd cu un reprezentant în Consiliul Local. Acum poate vine și ALDE, dar ca să ai un consilier local trebuie să strângi 500 de voturi. Greu de crezut că își va avea locul și un al V-lea partid. Acum foarte mult contează cum se vor manifesta în perioada campaniei electorale, aceste ultime luni până la alegeri.”, a declarat Felix Borcean.

publicitate si promovare online banner maxagro