Apropierea Mocioalcă-Vela, la bună vedere! Au ajuns colegi de bancă la şedinţa comună din Parlament!

Liderii judeţeni ai PSD şi PNL, deputatul Ion Mocioalcă şi senatorul Ion Marcel Vela, nu se (mai) feresc: au ales să stea în aceeaşi bancă la şedinţa comună, din 18 aprilie 2018, a Camerei Deputaţilor şi Senatului!

Nu ştim care dintre cei doi parlamentari din partide adverse a ţinut cu tot dinadinsul să se aşeze lângă celălalt, riscând să alimenteze astfel zvonurile privind existenţa unui blat Mocioalcă-Vela în Caraş-Severin. Cert e că liderul judeţean al PSD a fost cel care a anunţat, la Banat TV, că a ajuns să fie coleg de bancă cu liderul judeţean al PNL!

„Cu domnul senator Vela, vă spun un lucru de ieri (miercuri, n.r.), la şedinţa comună dintre Camera Deputaţilor şi Senat am stat în bancă împreună! Sigur, avem ce discuta, de la lucruri plăcute până la lucruri mai puţin plăcute. Până în momentul în care doamna ministru Graţiela Gavrilescu m-a ridicat de-acolo şi m-a luat să discutăm alte probleme, legate de mediu… Deci am stat cu domnul senator în bancă, a fost colegul meu de bancă de ieri!“, a declarat deputatul PSD Ion Mocioalcă, fără a oferi alte detalii.

Şedinţa comună din 18 aprilie 2018 a Camerei Deputaţilor şi Senatului, la care face referire Mocioalcă, a avut loc în vederea adoptării unei hotărâri privind constituirea Comisiei speciale comune pentru elaborarea Codului administrativ. Dar, mai mult ca sigur, nu subiectul şedinţei i-a adus pe cei doi în aceeaşi bancă. Ci probleme stringente ale judeţului. Sau nu.

Foto: arhivă 2012.