Matei Lupu nu a renunţat la postul de prefect după Bursa locurilor de muncă!

Participanţi la Bursa locurilor de muncă de la Reşiţa, prefectul Matei Lupu, deputatul Luminiţa Jivan, viceprimarul Adrian Dacica şi prorectorul Cristian Chioncel au plecat, dezamăgire?, aşa cum au venit: prefect, deputat, viceprimar, respectiv prorector. 

„La bursa organizată la Reşiţa au participat d-nul Matei Lupu, prefectul Judeţului Caraş-Severin, d-na deputat Jivan Luminiţa, d-nul viceprimar Adrian Dacica, d-nul Cristian Chioncel – prorectorul al Universităţii Eftimie Murgu“, am fost informaţi printr-un comunicat de presă al AJOFM Caraş-Severin, cu privire la Bursa generală a locurilor de muncă, desfăşurată în 20 aprilie 2018.

Nu ştim dacă aceştia au fost acolo în căutare de noi locuri de muncă ori pentru reorientare profesională. Dacă acesta e motivul, vă informăm că aproape sigur nici ei, ca de altfel nici alte câteva sute de participanţi, n-au găsit ceva convenabil. La Reşiţa a fost încadrată pe loc, conform AJOFM, o singură persoană. Pe postul de dulgher! Cum nici Lupu, nici Jivan, nici Dacica şi nici Chioncel nu ştim să aibă calificare în arta cioplirii lemnului, vă anunţăm că după acţiunea de ieri toţi cei patru au ales să-şi păstreze actualele job-uri. Până când? Vă asigurăm că nici ei nu ştiu! Piaţa muncii în politică sau la universitatea reşiţeană e al dracu’ de volatilă…

 

 

* Această rubrică nu este recomandată încruntaţilor, morocănoşilor, celor care nu ştiu de glumă. Sau poate tocmai pentru ei este.