Aproape 300 de elevi s-au înscris la vaccinare în cadrul campaniei realizate de Spitalul Militar din Timișoara

Inspectoratul Școlar Județean Timiș anunță că peste 340 de persoane s-au înscris până la această dată în cadrul campaniei de vaccinare realizată de Spitalul Militar din Timișoara. Dintre acestea, cei mai mulți sunt elevi cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, însă printre înscriși se numără și membri ai familiei acestora. 

S-au înscris la imunizare, potrivit IȘJ Timiș, 209 elevi cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, 87 elevi majori, 18 persoane din rândul personalului unităților de învățământ și 28 de membri ai familiilor elevilor. Cele mai multe persoane înscrise, 33, sunt de la Liceul Tehnologic „Valeriu Braniște” din Lugoj. Urmează cei de la Colegiul Național Pedagogic „Carmen Sylva” din Timișoara (22), Liceul Tehnologic „Traian Grozăvescu” Nădrag (19), Liceul Teoretic Peciu Nou (19), Liceul Tehnologic „Romulus Paraschivoiu” Lovrin (20), Colegiul Tehnic „Henri Coandă” Timișoara (13), Colegiul Tehnic „Emanoil Ungureanu” Timișoara (13).

Campania de imunizare a elevilor și dascălilor se desfășoară pe o perioadă de trei săptămâni, iar primii elevi vaccinați vor fi cei din Timișoara, luni, în 31 mai, urmând elevii din Lugoj și Nădrag în 02 iunie, iar cei din Lovrin în 03 iunie.

leader board 728 x 90 px