Aplicarea Programului „Lapte, corn și mere”, verificată în unitățile de învățământ din Caraș-Severin

lapte si corn elev

Prefectul județului, Cristian Gâfu, a solicitat în luna septembrie controale în vederea asigurării distribuției și depozitării în condiții de igienă și siguranță a produselor pentru elevi.

Prefectul județului Caraș-Severin și coordonatorul Comisiei pentru aplicarea prevederilor Hotărârii de Guvern nr. 640/2017, Cristian Gâfu, a solicitat instituțiilor cu atribuții de control efectuarea de verificări în unitățile de învățământ din județul Caraș-Severin. Scopul a fost acela de a asigura distribuția și depozitarea în condiții de igienă și siguranță a produselor de tipul lapte UHT, produse de panificație și mere, aferente Programului pentru școli al României 2017-2023.

În luna septembrie au fost efectuate 10 controale pe linie sanitară în cadrul unităților de învățământ. Din fericire nu au fost constatate deficiențe și nu au fost aplicate sancțiuni.

Beneficiarii acestui proiect sunt elevii din învățământul primar și gimnazial de stat și privat, împreună cu preșcolarii din grădinițele de stat și private. Distribuția produselor din cadrul programului va rămâne aceeași, realizându-se lotizat în urma semnării contractelor pentru anul școlar 2021-2022.

Autor: Eusebiu Diaconu

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/