Aur’a, întâlnire memorabilă cu tenorul Andrea Bocelli!

explo 1000x200

Apa de aur a Banatului a fost degustată în cadrul unuia dintre cele mai celebre și de suflet evenimente din Italia: cina de gală pentru susținerea Fundației Andrea Bocelii.

La Casa Colonica, o bijuterie arhitecturală italiană din Portici, ținutul Napoli, a avut loc, în 27 septembrie, unul dintre cele mai celebre evenimente din Italia: cina de gală pentru susținerea Fundației Andrea Bocelli. Aur’a a fost degustată de invitații speciali ai tenorului, un veritabil filantrop care dezvoltă proiecte umanitare în beneficiul oamenilor și comunităților.

Prezența apei Aur’a la eveniment, ca apa oficială, a fost posibilă prin partenerii de la Aur’a Gold Water Italy.

Misiunea Fundației Andrea Bocelli este de a ajuta oameni și comunități care suferă de boli, sărăcie și excludere socială, prin promovarea și sprijinirea proiectelor umanitare naționale și internaționale, care îi ajută să depășească barierele și să își exprime întregul potențial.

„Credința noastră în dragoste și dreptate ne cheamă să construim o lume mai bună decât cea pe care am găsit-o. Ne invită să redăm lumii toate lucrurile bune pe care le-am primit, astfel încât cei mai puțin norocoși sau cei mai vulnerabili membri ai societății noastre să aibă șansa de a realiza o viață plină de oportunități și frumusețe, astfel încât cei care sunt demni vor găsi oportunități reale și energia necesară pentru a prospera în viața lor ”, a transmis Andrea Bocelli când a prezentat viziunea sa despre caritate.

Fundaţia „Andrea Bocelli” a fost înfiinţată în 2011 de Andrea Bocelli şi soţia lui, Veronica Berti Bocelli, cu scopul de a ajuta persoane aflate în dificultate din cauza bolilor, sărăciei și excluziunii sociale, prin promovarea și sprijinirea proiectelor naționale și internaționale care sprijină depășirea acestor bariere și exprimarea deplină a potențialului acestor persoane.