Apartamentele noi, același preț cu cele vechi, la Timișoara

Cuib de vise 1000x100

Noi sau vechi, prețul este același. Vorbim de apartamentele din Timișoara, unde metrul pătrat util costa, în luna aprilie, cu doar șase euro mai mult în cazul locuințelor din blocuri noi față de cele din imobile vechi.

Indiferent că doresc să cumpere un apartament într-un bloc vechi sau într-unul nou, cumpărătorii trebuie să știe că vor scoate din buzunar cam aceiași bani dacă vor o locuinţă în Timișoara.

Potrivit unei analize realizate de portalul Imobiliare.ro, în luna aprilie, în capitala Banatului, suma medie solicitată pentru un apartament s-a majorat cu 1,5%. Asta înseamnă că prețurile au urcat de la 1.304 la 1.324 de euro pe metru pătrat util.

publicitate si promovare in ziar

Aceste creșteri se resimt atât în cazul apartamentelor din noile proiecte imobiliare, cât și în cel al locuințelor din blocurile vechi. Astfel, apartamentele vechi disponibile spre vânzare pe piața timișoreană s-au apreciat cu 1,1% pe parcursul lunii aprilie, de la 1.309 la 1.323 de euro pe metru pătrat util.

De asemenea, compensând scăderea din martie, locuințele din cadrul noilor ansambluri rezidențiale din capitala Banatului au înregistrat un avans de 2,9% în aprilie, de la 1.291 la 1.328 de euro pe metru pătrat util.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/