Aparatură electrocasnică oferită prin tragere la sorţi de Primăria Reşiţa. Se cunosc numele celor 17 câştigători!

1000x100

La sediul Primăriei Reşiţa a avut loc azi tragerea la sorţi a câştigătorilor celor 17 premii oferite în cadrul campaniei locale de colectare a deşeurilor de echipamente electr(on)ice.

„Campania de colectare a DEEE-urilor (deşeuri de echipamente electrice şi electronice – n.r.), organizată de Primăria Municipiului Reşiţa în colaborare cu Serviciul Local de Colectare – fosta Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec, din ziua de sâmbătă, 17 martie 2018, în municipiul Reşiţa, s-a finalizat cu extragerea din data de 19.03.2018, de la ora 12, la sediul Primăriei Reșița“, transmite Biroul de presă al municipalităţii.

Au fost acordate 17 premii constând în aparatură electrocasnică. Iată câştigătorii: GHERGHA MARIA – frigider; SFETCU ION – cuptor cu microunde; SIMEDREA COSTEL şi TAMA ANA – aspirator; MINDA BIRĂU ANDRADA, ROMAN STELUȚA, BOBOESCU FLORIN, BLAJOVAN DORINA – mixer; DRAGOMIR VANEA, CHINCEA TREIA, BICHIAN AMELIN, BANCU GEORGETA – aparat de călcat; SARAHOLU ANDREEA, MUTU PETRE, BICHIAN ALIN, DIMCEA MILEVUȚA, ZARA DOMINIQUE – cafetieră.

În cadrul campaniei s-au colectat aproximativ 7 tone de deşeuri de echipamente electrice şi electronice.