Lovitură după lovitură date la o agenţie Loto din Reşiţa!

promovare online Timisoara Casa Auto

Un reşiţean a dat lovitură după lovitură la o agenţie Loto din municipiu. Toate în aceeaşi duminică! 

Cine nu a visat măcar o dată să dea lovitura la Loto? Cu speranţa asta a intrat ieri într-o agenţie Loto din Reşiţa un gambler împătimit. Loviturile date de acesta constituie adevărate premiere în istoria agenţiei. Lovituri cu capul în aparatele de jocuri de noroc, după ce omul îşi pierduse banii la celebrele păcănele!

„Duminică, 18 martie a.c, în jurul orei 13.00, grupa de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a distrus mai multe aparate destinate jocurilor de noroc, la o agenţie Loto, din municipiul Reşiţa. Jandarmii ajunşi la faţa locului au constatat în urma verificărilor şi a declaraţiilor că numitul M.M., în vârstă de 36 ani, domiciliat în municipiul Reşiţa, pe fondul unei stări de nervozitate a lovit cu capul geamul de protecţie a unui aparat destinat jocurilor de noroc, distrugându-l. Persoana în cauză a continuat să joace la un alt aparat din incinta agenţie, pierzând din nou o sumă de bani, a lovit cu pumnii un alt aparat, spărgându-i şi acestuia ecranul de protecţie“, informează plt. maj. Marius Săndulescu, de la Conpartimentul Informare, relaţii Publice, din cadrul IJJ Caraş-Severin.

promovare banner maxagro

În urma celor constatate, jandarmii au întocmit celui în cauză actele de sesizare, acestea fiind predate organelor abilitate ale statului pentru continuarea cercetărilor.

publicitate tmc 640