Apa premium Aur’a, în cea mai modernă formă de ambalare Bag-in-Box

picnic iulius1000x100

Apa Aur’a, recunoscută internațional pentru proprietățile sale, se prezintă pe piață cu cel mai nou produs. Apa prezintă un concept de actualitate, are noi proprietăți de îmbuteliere și aduce beneficii mediului înconjurător.

Încadrat în categoria Premium, noul produs în volum de cinci litri este sigilat într-un ambalaj verde, care își propune să scadă riscul poluării. Mai mult decât atât, produsul „Bag-in-Box” are un design care include un robinet și mâner de transport, iar în interior, echipa care lucrează la realizarea brandului a introdus o tehnologie cu multistrat unic, care să păstreze gustul apei îmbuteliate direct de la izvor și să elimine infiltrarea oxigenului și a luminii. Noul design permite transportarea apei acasă, iar primul lot a fost distribuit pe piață din 12 august.

leader board 728 x 90 px

Un renume care răsună în toate colțurile lumii, chiar din inima Banatului

Aur’a este o apă minerală îmbuteliată în starea în care izvorăște din Ursoanea, izvor localizat în Munții Banatului. Apa din acest izvor este atestată de pe vremea geto-dacilor și are proprietăți naturale unice, precum coloizii de aur și argint. Gustul apei a fost apreciat pe plan internațional, fiind premiat, de-a lungul timpului, pentru calitate. O sticlă din acest produs se vinde peste hotare și cu 10 euro. Produsul este destinat, în principal, pieței HoReCa din România și străinătate.

Chiar dacă sectorul HoReCa a fost cel mai greu încercat în timpul crizei generate de coronavirus, brandul a rezistat, s-a reinventat și chiar s-a extins.

„Nu ne-am oprit în pandemie, echipa dinamică de vânzări a deschis noi piețe, a deschis Elveția, Hong – Kong, Macao, s-au purtat discuții înaintate cu Emiratele Arabe, spre Arabia Saudită. Lucrurile sunt într-o dinamică bună, nu am ajuns la nivelul să vindem containere sau să stea mașinile la încărcat, însă fluxul se mișcă bine. Până acum îmbuteliam doar în sticlă, însă de acum avem și bag-in-box-uri, pentru cei care preferă să nu folosească sticla”, a declarat Horațiu Rada, unul dintre fondatorii brandului.

Povestea Aur’a a început în 2016, atunci când doi oameni de afaceri timișoreni au deschis o fabrică de îmbuteliere pentru o apă minerală unică, în localitatea Ocna de Fier din județul Caraș-Severin. Aur’a este singura apă din România premiată la Bruxelles de Institutul Internațional pentru Gust și Calitate cu trei stele de aur, în 2016 și 2017, cu distincția Superior Taste Award, și cu Crystal Taste Award în 2018, distincție ce revine unui număr limitat de produse din lume. Recunoașterea celor trei stele a venit și în 2019 și 2020.