Apă caldă și căldură cu porția într-un ANL din Caransebeș! Primăria promite rezolvare

Locatarii blocului social ANL din cartierul Balta Sărată al municipiului Caransebeș sunt supărați și frustrați de indiferența administrației publice locale. De foarte mult timp, apa caldă se oprește, fără nicio explicație, la blocul ANL social, unde locuiesc 19 familii și, deși s-au făcut mai multe plângeri la administratorul blocului, care l-a rândul lui a sesizat în repetate rânduri Primăria, nu se ia nicio măsură de remediere a situației. Asta în timp ce la blocul vecin ANL pentru tineri situația a fost rezolvată imediat.

„Când ți-e lumea mai dragă, apa caldă se oprește și nu e normal pentru că și noi plătim utilitățile la fel ca și cei din blocul vecin și nu e deloc ieftin pe timp de iarnă, ajungem și la 600-700 de lei pe lună. În repetate rânduri am tot solicitat ajutorul Primăriei pentru că este centrală termică de bloc, care alimentează toate apartamentele și blocul aparține Primăriei, noi suntem chiriași. Nu cred că este o chestiune complicată, dacă s-a rezolvat problema la vecinii de la ANL, însă nu ne bagă nimeni în seamă și asta este dureros pentru că nu avem la cine să ne plângem”, au declarat locatarii blocului.

Șeful Serviciului Public de Reparații și Întreținere al Primăriei Caransebeș, Ion Gheorghe Ștefan dă o veste bună chiriașilor, spunând că într-o săptămână tot sistemul de încălzire și de apă caldă va fi schimbat:

„Am contactat o firmă care acordă montajul și mentenanța și în maximum o săptămână se va rezolva problema instalației termice la ANL-ul social din Balta Sărată. Cheltuielile, în valoare de 8.300 de lei, sunt suportate de Primărie, am cumpărat două centrale pentru încălzire și una pentru apă caldă, așa cum au fost prevăzute în proiectul inițial al blocului”, ne-a precizat Ion Gheorghe Ștefan.