Anvelope pentru mașini electrice, produse la Timișoara

Continental informează că în unitatea de producție din Timișoara sunt realizate și anvelope pentru mașini electrice. Compania va furniza anvelope și pentru SUV-ul electric Fond Mustang Mach-E, produs de constructorul american în Statele Unite.

Anvelope produse la Timișoara ajung și în America, cu scopul de a fi utilizate pentru noile modele de vehicule electrice. Continental transmite că a primit aprobarea pentru echipamentul original al Ford Mustang Mach-E pentru anvelopa PremiumContact 6. Potrivit reprezentanților companiei, acest model este special conceput pentru condus sportiv și confortabil, iar în același timp poate crește gama de vehicule electrice datorită rezistenței sale reduse la rulare.

Furnizorii de vehicule electrice sportive, cum ar fi Ford Mustang Mach-E, apreciază manevrabilitatea bună, precizia direcției și siguranța la viteze mari. În plus, o rezistență la rulare deosebit de scăzută mărește autonomia vehiculului. Nu există o singură anvelopă pentru vehiculele complet electrice. Mai degrabă, lucrăm de peste un deceniu pentru a ne dezvolta în continuare portofoliul existent, astfel încât să îndeplinească cerințele tuturor vehiculelor electrice și, în același timp, să poată reduce emisiile vehiculelor cu combustie”, a declarat Andreas Schlenke, dezvoltator de anvelope la Continental.

leader board 728 x 90 px

Toate anvelopele furnizate pentru Ford Mustang Mach-E au o clasă de rezistență la rulare A, conform etichetei UE a anvelopelor, cea mai bună valoare din acest domeniu. Anvelopele PremiumContact 6 sunt fabricate și în unitatea de producție din Timișoara.

În cei 20 de ani de activitate, Continental Anvelope Timișoara a produs și livrat către clienții săi la nivel global peste 250 milioane de anvelope.