Anul şcolar 2018-2019 începe în 2017! Pentru agenţii economici din Reşiţa!

Odată puse bazele învăţământului dual la Reşiţa, la care au aderat din această toamnă 13 agenţi economici, Primăria municipiului şi Inspectoratul Şcolar Judeţean au început deja demersurile pentru pregătirea anului şcolar 2018-2019.

În luna septembrie a anului trecut, Primăria Reșița împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Caraş-Severin au pus bazele învățământului școlar profesional în sistem dual în liceele reșițene. Astăzi sunt înscriși 132 de elevi pentru 11 calificări profesionale și 13 agenți economici parteneri.

CITIŢI ŞI: Start festiv pentru școala duală reșițeană

În vederea pregătirii rețelei pentru anul școlar 2018-2019, Primăria Reșița lansează o nouă invitație către agenții economici din oraș interesați să devină parteneri și beneficiari ai acestui proiect, pentru joi, 19 octombrie, de la ora 15.00, în sala de ședințe a Consiliului Local Reșița.

„Implicarea agenților economici în acest demers prin care se corelează cererea de pe piața muncii cu oferta educațională este esențială pentru comunitate, dar și pentru tinerii care doresc să își dezvolte o carieră profesională atractivă și viabilă“, subliniază Biroul de Presă al Primăriei Reşiţa.