Anul lui Andrei Titi! Le-a dat clasă tuturor!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Școala reșițeană de gimnastică a ieșit în evidență și anul trecut, la competiții naționale, dar și la întrecerea internațională zonală, Cupa DKMT, ce reunește sportivi din România, Ungaria și Serbia.

20 de medalii la Naționale, dintre care șapte de aur, cinci de argint și opt de bronz, precum și 28 de medalii la Cupa DKMT, dintre care zece de aur, nouă de argint și nouă de bronz, reprezintă bilanțul gimnasticii reșițene pe anul trecut. La aceste medalii individuale se adaugă, după 18 ani, titlul de campioană națională la juniori 3 (și încă de două ori pe parcursul lui 2016), în formula Andrei Titi, Robert Aioanei, Albert Ilie și Mario Popovici.

Acest rezultat a determinat Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș-Severin să nominalizeze echipa de gimnastică a Clubului Sportiv Școlar Reșița în clasamentul categoriei „Echipe sporturi individuale”, elevii antrenorului Robert Bălan fiind pe locul al treilea.

untitled design set 970x90 px

Dintre toți gimnaștii se detașează tânăra speranță Andrei Titi, nimeni altul decât nepotul antrenorului echipei CSM Reșița, Leontin Doană. Andrei a cucerit anul trecut 25 de medalii din cele 48 aduse de gimnaștii reșițeni. Mai mult de jumătate! Îl urmează Albert Ilie și Robert Aioanei, cu câte nouă medalii, Felix Simion cu patru medalii, Fabian Panacea cu două medalii.

Gimnastica reșițeană se poate lăuda și cu o prezență în Top 10 alcătuit de Federația Română de Gimnastică, unde pe poziția a opta figurează componentul lotului olimpic, Robert Pașca.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/