Anul lucrărilor și anul electoral! „Primarii și Consiliul Județean s-au pus pe treabă cu câteva luni înainte de alegeri”

Aleșii locali s-au pus pe muncă înainte de alegeri. Cristian Moș lansează acuzații către Consiliul Județean și către primarii din Timiș. Liderul USR spune că politicienii se folosesc de funcții pentru campanie, în timp ce guvernele, atât cele social-democrate, cât și cel liberal, nu au sprijinit suficient județul.

Munca de la final de mandat a devenit un obicei pentru aleșii locali. Cristian Moș critică lucrările de asfaltare și licitațiile puse în derulare cu câteva luni înainte de alegeri. Președintele USR Timiș a spus că oamenii obișnuiți trebuie să dea dovadă de eficiență constant la locul de muncă, pe când politicienii se întrec în proiecte înainte de reînnoirea mandatului. „Primarii și Consiliul Județean s-au pus pe treabă cu câteva luni înainte de alegeri. Putem vedea o mulțime de asfaltări și licitații care au început. Aleșii locali își folosesc poziția pentru a face campanie. Oamenii de rând, la locurile de muncă, trebuie să aibă zilnic performanță pentru a-și păstra acel loc de muncă. Nu pot cu patru luni înainte de evaluare să performeze sau să își arate rezultatele. Cu aleșii noștri actuali, se întâmplă astfel de ani de zile!”, acuză Cristian Moș.

Lucrările de dezvoltare care au apărut în ultima perioadă în Timiș nu au trecut neobservate de liderul USR. Cristian Moș spune că, deși atât PSD, cât și PNL s-au aflat la guvernare în ultimii ani, județul nu a beneficiat la capacitatea maximă de puterea de decizie a Guvernelor. „De ce CJ Timiș a început doar în clipa de față să discute despre centrul de colectare legume de la Tomnatic? De ce CJ Timiș nu a făcut parcarea de la Cazarmă? De ce CJ Timiș nu a făcut totul posibil, împreună cu Primăria Timișoara, să avem în clipa de față centură. Apare doar înainte de alegeri discuția că au fost la consultări cu Guvernul și încep lucrările la centura Timișoara. PSD a avut conducerea, a avut Guvern. PNL are în momentul de față Guvern. Noi, în Timișoara și în Timiș, chiar dacă avem conducere CJ de la PSD și conducerea Timișoarei de la PNL, tot nu se întâmplă nimic.”, a atacat președintele USR Timiș.