Anina are supermarket. Cu toată opoziția afaceriştilor locali!

Cetăţenii Aninei s-au călcat efectiv pe picioare joi dimineaţă, la deschiderea magazinului Profi, situat la subsolul Centrului de Afaceri din zona centrală a oraşului, confirmând faptul că o astfel de investiţie era absolut necesară.

Comercianţii din Anina nu au primit deloc bine vestea că administraţia publică locală încearcă să atragă în oraş unul din lanţurile importante de supermarketuri. Se întâmpla asta în toamna anului trecut, când primarul Gheorghe Românu a demarat primele discuţii în acest sens. Afaceriştii din oraş s-au coalizat imediat şi au încercat să supraliciteze spaţiul destinat supermarketului, pentru a împiedica apariţia pe piaţă a unui gigant, care să le diminueze, cel mai probabil, încasările. Până la urmă însă, Profi şi-a găsit locul în Anina, chiar la Centrul de Afaceri. La deschiderea supermarketului, câteva sute de cetăţeni ai oraşului s-au înghesuit pentru a-şi face cumpărăturile într-un magazin modern, cu o varietate de produse şi cu preţuri, după cum spuneau chiar ei, sub ceea ce au găsit până acum în oraş.

„Ne bucurăm că am ajuns şi în Anina, prin magazinul numărul 334. Este primul supermarket, din câte am înţeles, şi sperăm prin această ocazie să ridicăm standardul calitativ şi varietatea mărfurilor prezente, dar şi să oferim o soluţie mai ieftină, mai bună, mai aproape pentru toţi cetăţenii Aninei. Mulţumim administraţiei publice locale pentru sprijinul şi suportul acordat în deschiderea acestui magazin”, a declarat Alexandru Gaiţa, reprezentatul Profi.

Primarul Gheorghe Românu nu a vrut să comenteze despre piedicile puse de unii dintre afaceriştii locali. În schimb, a vorbit despre importanţa unui astfel de supermarket în oraş. „E primul magazin de acest gen din Anina. Acest supermarket reprezintă un pas înainte, spre normalitate. Spun normalitate pentru că acest lucru mi l-am dorit dintotdeauna pentru oraşul Anina. După începerea de investiţii în infrastructura locală, după amenajarea şi promovarea potenţialului oraşului nostru, iată că am tăiat şi panglica primului supermarket din Anina. Am modificat puţin amplasamentul pentru a fi mai atractiv, dar în esenţă Centrul de Afaceri va avea acelaşi scop, de a stimula activităţile economice”, a precizat edilul-şef.

Comments

  1. CARDEI NICOLETA says:

    ERA SI TIMPUL SA SE SI CONSTRUIASCA CEVA IN ANINA NU DOAR SA SE DARAME SPER SA FIE DOAR INCEPUTUL!

  2. cocos says:

    INTRA IN PANICA JEGURILE DE ASA ZISI PATRONI LOCALI CU ADAUS DE 400 % BRAVO PROFII