Ami vine în seara asta la Zilele Aninei! Mâine, Petrică Mîțu Stoian și Liliana Laichici!

Una din cele mai îndrăgite artiste de muzică ușoară de la noi și interpreți cu renume din folclorul românesc au fost invitați de administrația publică locală la ediția 2015 a Zilelor Orașului Anina.
Într-un oraș în care există încă multe lucruri de pus la punct, bugetul alocat acestui eveniment nu a fost atât de generos ca în alte localități cărășene, dar organizatorii s-au orientat bine, au ținut cont de gusturile muzicale ale cetățenilor și au întocmit un program mai mult decât atractiv. Zilele Aninei 2015 au început ieri cu mai multe competiții sportive și vor continua astăzi, pe Platoul Evenimentelor, din zona Stadionului, cu bere, mici și muzică bună. Mai întâi, începând cu ora 16, va urca pe scenă îndrăgitul folkist reșițean Cristian Buică. Vlad Crînganu, Today și Incognito vor preceda cel mai așteptat moment al serii, show-ul frumoasei Ami. Seara se va încheia pe ritmuri disco, cu DJ Black Costy la butoane.
Ziua de duminică e dedicată iubitorilor de folclor. De la ora 14 e programat concertul aniversar al Fanfarei din Anina, ajuns la 150 de ani de activitate. Imediat după ora 15 va începe un program folcloric susținut de mai multe ansambluri din județ. În jurul orei 19 vor urca pe scenă membrii formației ,,Lăzărică Cega”, care îi va acompania pe soliștii Ana Pârvulescu Cega, Liliana Laichici și Petrică Mîțu Stoian. Zilele Aninei 2015 se vor încheia cu tradiționalul foc de artificii. ,,Sper să fie două zile frumoase, în care cetățenii orașului nostru să se distreze și să se simtă bine. Asta, chiar dacă am alocat bani puțini, 35.000 de lei. Eu cred că am reușit să punem la punct un program complet, pe gusturile tuturor”, a spus primarul Gheorghe Românu.

www.bestmusic.ro