Ani grei de închisoare pentru Cosmin Titiș, bărbatul care și-a înjunghiat iubita lângă Catedrala Mitropolitană din Timișoara

Cosmin Titiș, bărbatul care și-a ucis iubita la câțiva pași de Catedrala Mitropolitană din Timișoara, în 20 septembrie 2019, a fost condamnat la 25 de ani de închisoare cu executare. Este decizia magistraților de la Tribunalul Timiș, însă nu este definitivă.

„În baza art. 189 alin. 1 lit. a C.p. cu aplicarea art. 41 alin. 1 C.p. condamnă pe inculpatul TGC la pedeapsa de: – 25 (douăzecișicinci) ani închisoare în regim privativ de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat.”, se arată în soluția pe scurt a magistraților.

De asemenea, Titiș a fost obligat la plata daunelor morale în valoare de 75.000 de euro, daunelor materiale – 10.000 de lei, dar și la plata cheltuielilor de judecată și a cheltuielilor judiciare de stat, fiecare în valoare de 5.000 de lei.

CITEȘTE ȘI: UPDATE. Incident șocant în centrul Timișoarei! O tânără a fost înjunghiată mortal!

gif card de energie dacus 1000x100

Incidentul șocant a avut loc în 20 septembrie 2019, când bărbatul a înjunghiat-o pe iubita sa în fața trecătorilor. Victima a fost transportată la spital, dar a decedat la scurt timp. Cosmin Titiș este din Lupeni, iar oamenii legii l-au prins în apropiere de Pădurea Verde, după comiterea faptei.

CITEȘTE ȘI: Bărbatul care și-a înjunghiat iubita în centrul Timișoarei, trimis în judecată!


Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/