ANI a dat iama în Primăria Recaș!

Conducerea Primăriei Recaș a fost luată în vizor de Agenția Națională de Integritate. Primarul Teodor Pavel, dar și viceprimarul Constantin Carcea au fost depistați cu nereguli în actualul mandat.

Agenția Națională de Integritate a anunțat astăzi că primarul comunei Recaș, Teodor Pavel, este cercetat pentru conflict de interese după ce, în actualul mandat, a semnat un contract de închiriere de teren, precum și documente care au stat la baza încheierii acestui contract, în baza căruia SC Belis Construct SRL, societate al cărui asociat unic și administrator era soția sa, a închiriat fără licitație publică de la Primăria Orașului Recaș un teren în suprafață de 150 mp.

Viceprimarul din Recaș, Constantin Carcea, apare și el pe lista ANI pentru incompatibilitate. În perioada 14 aprilie – 9 iunie 2017, a exercitat simultan funcția de viceprimar și calitatea de membru în Consiliul de Administrație al Liceului Teoretic Recaș.

Pentru conflict de interese mai este cercetat și primarul comunei Bucovăț, Tiberiu Ionel Jivan. Potrivit ANI, în perioada exercitării mandatului de primar (2012 – 2016) a emis 3 acte administrative care au produs un folos material pentru fiul său, în cuantum de 8.121 lei.

banner 1000 x 100 hd