[VIDEO] Nicolae Robu și-a făcut un obicei din a jigni jurnaliștii: „Domnule, bateți câmpii! Sunteți prea jos să vă dau răspunsuri!”

Cuib de vise 1000x100

Primarul Timișoarei a fost enervat, după ședința de plen de luni, de întrebarea unui jurnalist, referitoare la angajații Primăriei care îi montează telefonul la sediul PNL pentru transmisia live a conferințelor de presă.


Deși în timpul întâlnirii cu membrii Consiliului Local, Nicolae Robu a mărturisit că și-a propus ca în viitor să renunțe la comentariile răutăcioase, primarul Timișoarei a răbufnit la întrebarea jurnalistului Dragoș Boța de la PRESSALERT: „Răspund la întrebările oamenilor care fac dovada că sunt cetățeni de bună credință, nu automate cu fise!”.

Răbdarea edilului a mai fost încercată și în timpul ședinței de plen, în care a avut mai multe conflicte cu liderul PSD din Consiliul Local, Daniel Idolu, pe tema neclarităților din proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului local.

publicitate si promovare in ziar

Primarul Timișoarei a adus jigniri la adresa unui ziarist din presa locală și săptămâna trecută, numindu-l „lichea” și „agent cu fise”.

YouTube video

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/