Anglia 2.80, Hammarby 1.63 și Djokovic 1.25 – cele mai mari cote din lume, numai la Mozzart Bet!

euro 2020 semi final england v denmark
po 1000x100px (4)

Pentru această zi de weekend plină de evenimente sportive majore, Mozzart Bet ne-a pregătit cele mai mari cote din lume! Iată evenimentele din oferta de azi!

Italia – Anglia (ora 22:00) cota 2.80

A sosit momentul mult așteptat de toți fanii fotbalului. Finala Euro 2020 este astăzi pe Wembley de la 22:00, unde Italia vrea să cucerească din nou europeanul după o pauză de 53 de ani și Anglia vrea să pună mâinile pentru prima dată pe trofeul european.

Italia pornește cu a doua șansă iar evident Anglia este favorita din această seară, însă nu trebuie să uite că elevii lui Mancini au eliminat în drumul spre finală două echipe extraordinare precum Belgia și Spania.

Englezii au avut parte de un turneu aproape excelent, aceștia au încasat primul gol abia în semifinala cu Danemarca și urmăresc primul trofeu european dar și primul trofeu major după Cupa Mondială din 1966.

*Mozzart Bet răsplătește cu 24 de beri orice bilet câștigat cu o cotă totală de minim 24, pe care se regăsește cel puțin un meci de la EURO.

Hammarby – Degerfors (ora 16:00) cota 1.63

headerexpress cc

Hammarby pornește favorită în duelul contra celor de la Degerfors din etapa 10 a primei ligi suedeze. Aceștia au trei victorii din trei în ultimele confruntări directe cu Degerfors, iar potențiala victorie în această după-amiază le poate aduce o clasare între primele cinci.

*La Mozzart Bet poți câștiga în fiecare zi pe perioada EURO 2000 lei. Ai șanse chiar și dacă pierzi biletul!

Novak Djokovic – Matteo Berrettini (ora 16:00) cota 1.25

Sârbul Novak Djokovic este foarte aproape să scrie istorie în confruntarea de astăzi de la 16:00 contra italianului Matteo Berrettini. În cazul unei victorii astăzi pe terenul central din Londra, Nole ar ajunge la un record istoric de 20 de titluri de Grand Slam și i-ar egala pe Roger Federer și Rafa Nadal în clasamentul celor mai titrați jucători din istoria tenisului.

 

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.