Cum să te îmbraci cool, vara asta

expressdebanat (2)
1000x100 (1)

Vara cea mult așteptată a venit în sfârșit și deși ne ține în suspans cu temperaturi ridicate și fenomene meteorologice extreme, ne bucură să folosim iar hainele subțiri. În funcție de evenimentele la care vei participa, iată ce lookuri poți adopta!

Vacanța la mare

În acest caz, lucrurile sunt destul de ușor de rezolvat. Pune în bagaj câteva tricouri din bumbac, în nuanțe fresh, cu diferite imprimeuri sau mesaje, așa cum poți găsi pe Fashion Days. Ia cu tine câte unul pentru fiecare zi și câteva de rezervă, în cazul în care transpiri sau ai parte de mici accidente culinare. Completează ținuta cu pantaloni scurți, deasupra genunchilor, și două perechi de încălțăminte, fie că e vorba de teniși sau sandale, în funcție de stilul tău. Mai ai nevoie de slip, șlapi și o cremă cu factor mare de protecție. Nu uita să te hidratezi bine și, dacă apelezi la cocktailuri, ține minte că fiecare pahar de alcool trebuie să fie compensat de un pahar mare cu apă.

expressdebanat (1)

La alergat, în parc

Deși moda este într-o continuă schimbare, oferta de haine și accesorii este destul de variată și este complicat să alegi. Atunci când vine vorba despre sport, este bine să optezi pentru branduri dedicate, care să ofere atât calitate, cât și confort, dar să fie și adaptate nevoilor tale. Poți face o cercetare pe Fashion Days și te poți orienta către o pereche de adidași, mai ales că sunt și ușor de asortat cu restul pieselor sport.

expressheadergeneral (1)

Cel mai des, pantofii sport sunt folosiți în asociere cu pantaloni scurți din bumbac și tricouri din fibre speciale, care absorb și neutralizează mirosul neplăcut de transpirație și au proprietăți antibacteriene.

Totuși, ca să fii sigur că ai făcut alegerea potrivită, probează-i seara, când ai picioarele mai umflate după o zi activă. Verifică-le neapărat talpa. Trebuie să fie suficient de groasă, ușoară și flexibilă, mai ales că toate acestea te vor proteja de dureri de spate sau chiar de picioare. Dacă te strâng cât de puțin, nu miza pe faptul că se vor lăsa în timp. Orientează-te să ai suficient spațiu, atât în lungime, cât și în lățime, dar ai grijă ca pantoful să nu iasă din picior când alergi.

La restaurant

Dacă vorbim de o întâlnire de business, costumul nu poate lipsi și nici nu se poate folosi în variantă doar cu cămașă. Elegant este să păstrezi și sacoul, chiar dacă e foarte cald afară. Cum mai toate restaurantele au aer condiționat, nu vei avea probleme. În cazul în care te vezi cu prietenii, poți să te îndrepți către o cămașă cool, din bumbac, fie ea uni sau cu imprimeu, o pereche de pantaloni chino și mocasini sau pantofi de vară. Folosește ca accent final un parfum proaspăt, dar sofisticat în același timp.