„Anghel Saligny” ar putea aduce peste 40 de milioane de lei la Forotic

explo 1000x200

Alimentare cu apă, canalizare menajeră și asfaltare drumuri, proiecte de peste 40 de milioane de lei, sunt investiții de care ar putea beneficia comuna Forotic în anii următori, prin Programul Național de Finanțare „Anghel Saligny”.

Două solicitări de finanțare au fost depuse, luna aceasta, la Ministerul Dezvoltării, de primarul comunei Forotic, Alexandru Sporea, în vederea atragerii fondurilor necesare pentru două investiții extrem de importante pentru bunul mers al oricărei comunități locale: alimentare cu apă, rețea de canalizare și asfaltare străzi.

Așa cum am mai spus-o, încă de la preluarea mandatului de primar, am știu că prioritare pentru mine vor fi apa și canalizarea. Sigur, la fel de importante sunt și drumurile, pentru că ne dorim cu toții să circulăm în condiții bune, în orice anotimp. Sperăm ca proiectele noastre să fie și finanțate de Ministerul Dezvoltării, pentru că astfel vom reuși să rezolvăm problemele importante ale comunei noastre.”, ne-a declarat Alexandru Sporea.

Pentru alimentare cu apă, stații de tratare, canalizare, inclusiv pluvială, și stații de epurare, investiția se va ridica la 35,8 milioane de lei, în timp ce pentru modernizarea străzilor comunale, proiectul ajunge la 4,4 milioane de lei.

banner 970 x 250