Angajații firmei de pază din Timișoara care au ucis un tânăr de 26 de ani în luna februarie, trimiși acum în judecată

La mai bine de 3 luni de când un tânăr, om al străzii, sfârșea bătut de angajații unei firme de pază, agresorii au fost trimiși în judecată, fiind cercetați pentru omor și purtare abuzivă.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș anunță că cei trei angajați ai firmei de pază, chemați să intervină în 5 februarie după ce un tânăr a furat mai multe bunuri dintr-un supermarket, au fost trimiși în judecată pentru omor și purtare abuzivă. Mai exact, cei trei, în vârstă de 22, 24 și 37 de ani, l-au bătut zdravăn pe tânărul hoț, iar unul dintre ei i-a aplicat și o lovitură de cuțit, secționându-i complet artera femurală, așa că acesta nu a mai avut șanse să supraviețuiască.

„În data de 05.02.2021, în jurul orei 20.00, pe Splaiul Tudor Vladimirescu din Timișoara, inculpații C.A.D., V.F.I. și A.O.R., împreună, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în calitate de agenți de intervenție, angajați ai unei societăți de pază și protecție, ar fi agresat victima B.R.C. aplicându-i lovituri cu pumnii și cu picioarele și ar fi trântit-o la pământ, iar în aceste împrejurări, în timp ce toți cei trei inculpați ar fi continuat să lovească victima, inculpatul C.A.D. i-ar fi aplicat acesteia o lovitură de cuțit în zona coapsei stânga, secționându-i complet artera femurală, în urma acestei lovituri victima suferind leziuni traumatice grave care au condus la decesul său”, se arată în rechizitoriul întocmit de procurori.

Dosarul a fost trimis spre soluționare la Tribunalul Timiș.