Angajații de la Teatrul de Vest îl vor pe Florin Ionescu! Managerul a trecut cu brio de evaluarea colegilor

A izbucnit un adevărat scandal la finalul anului trecut după ce managerului Florin Ionescu i s-a cerut demisia aparent pentru nimicuri. Încă de atunci directorul Teatrului de Vest Reșița a anunțat că își va consulta colegii înainte de a lua o decizie privind plecarea din funcție.

I-a rugat pe angajații din Teatrul de Vest să îi acorde o notă anonimă, de la 1 la 10, pentru activitatea sa din ultimii 3 ani. Spune că, dacă media ar fi fost sub 7, și-ar fi dat demisia pe loc. Rezultatul a fost însă peste 7. Cu mult! A obținut 19 de 10, 6 note între 9 și 10, un 8 și un 7. Media, așadar – 9,63. Și rugămintea de a rămâne.

„Din notele astea am înțeles că am fost un manager bun pentru trupă, că ei au înțeles progresul teatrului în cei 3 ani de mandat, dar că e loc şi de mai bine. Încă 0,37.”, a spus Florin Ionescu pentru Express de Banat.

În rest, nicio vizită a reprezentanților Consiliului Județean pe la Teatrul de Vest, nici pentru a le cere părerea angajaților, nici pentru a verifica activitatea directorului. Așadar, cel puțin deocamdată, Florin Ionescu rămâne în fruntea instituției de cultură.