Angajări de medici! Încă două posturi de doctori pentru Spitalul Municipal din Lugoj

spital lugoj

Spitalul Municipal din Lugoj a obținut încă două posturi de medici pentru compartimentele de specialitate din cadrul unității sanitare.

„Mă bucur să vă anunț că, în publicația Viața Medicală, care anunță posturile scoase la concurs prin Ministerul Sănătății, au apărut anunțurile pentru încă două posturi de medici la Spitalul Municipal din Lugoj. Este vorba despre un neurolog și un pneumolog. Acestea sunt sectoarele pentru care am solicitat momentan”, spune dr. Lucian Ionuț Cocoș, managerul unității sanitare lugojene.

Reamintim că, de la 1 iunie, alți patru medici tineri au intrat în pâine la spitalul din Lugoj. Ei își desfășoară activitatea în cadrul secțiilor de Cardiologie, Gastroenterologie, Ginecologie și Chirurgie. Noii angajați ai Spitalului Municipal „Dr. Teodor Andrei” sunt toți absolvenți ai Universității de Medicină și Farmacie din Timișoara.

publicitate ziar expresb 1000x100

Cei patru medici noi sunt dr. Ovidiu Lungu, în vârstă de 36 de ani, medic specialist cardiolog din august 2018, dr. Alin Lazăr, 31 de ani, medic specialist în gastroenterologie din octombrie 2019, dr. Vasile Ivăniș, 34 de ani, medic specialist ginecolog din octombrie 2019 și dr. Cristian Bilavu, de 33 de ani, medic chirurg specialist din 2019.