Andrei Ungur, county manager al Caraș-Severinului! Se știe și numele noului secretar de stat!

Fostul city manager al Caransebeșului, actualmente secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, urmează să fie numit în funcția de administrator public al județului Caraș-Severin.

Pentru că președintele Romeo Dunca nu se prea descurcă, iar oamenii pe care i-a strâns în jurul său nu-i sunt de mare folos, liberalii îl sacrifică pe Andrei Ungur, secretarul de stat atât de apreciat pe care l-au trimis la București, și îl aduc în Palatul Administrativ. Îl aduc pentru a încerca să-l salveze pe Dunca, dar mai ales pentru a se salva pe ei. Și asta pentru că văd cum se prăbușesc în sondajele de opinie la scurt timp după ce cărășenii l-au votat cu atâta entuziasm pe omul de afaceri timișorean. Plecarea lui Tinu Vidaicu, un tip contestat de la bun început de liberalii vechi, a fost absolut necesară pentru a mai fi salvat ceva, a stabilit partidul. Într-un final, timișoreanul a cedat, și-a prezentat demisia, iar acum e doar chestiune de zile până când Andrei Ungur va fi numit de Romeo Dunca în funcția de administrator public al județului. Odată cu asta, locul vacantat de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării va fi ocupat de un alt liberal cărășean. Este vorba despre consilierul județean Daniel Surdu, fostul director ADI AcvaBanat și al Apelor Române Caraș-Severin.

1000x100 casa brutarului
celtic transilvania 1000x100px

„Săptămâna asta facem nominalizarea oficială către Biroul Executiv pentru altă propunere din partea filialei PNL Caraș-Severin, care va fi validată în ședința de luni. Odată cu publicarea înlocuirii secretarului de stat, domnul Dunca a confirmat că va emite Dispoziția de angajare pentru noul Administrator Public al județului Caraș-Severin.”, a precizat, pentru expressdebanat.ro, senatorul Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin.

banner maxagro