„Andrei Ungur are foarte mult timp liber după ce a terminat de dezvoltat județul”

explo 1000x200

Andrei Ungur are prea mult timp liber după ce a pus la punct toate lucrurile în Caraș-Severin, iar asta îl face să comenteze mesajele politice ale altora, spune deputatul Silviu Hurduzeu. Parlamentarul consideră că atacul la adresa lui, lansat de administratorul public al județului, reprezintă o strategie prin care acesta încearcă să crească din punct de vedere politic.

Într-o postare publică pe pagina sa oficială de politician, Andrei Ungur l-a sfătuit pe Silviu Hurduzeu să nu mai încerce să câștige faimă inducând panică în rândul populației, după ce deputatul cărășean i-a atras atenția ministrului Energiei să vorbească mai puțin și să facă mai multe. În special să se asigure că românii vor avea gaz suficient în această iarnă.

CITEȘTE ȘI: Andrei Ungur îi atrage atenția lui Silviu Hurduzeu: „Inducerea panicii în rândul cetățenilor nu aduce faimă politică!”

Replica acidă a lui Andrei Ungur a fost urmată de una pe măsură din partea lui Silviu Hurduzeu: „După ce a terminat de dezvoltat județul în calitatea de secretar de stat și acum în calitatea de administrator public, sigur că are foarte mult timp liber și comentează postările pe care le fac eu. Înțeleg și motivația pe care a avut-o, încearcă să crească din punct de vedere politic. Probabil că șefii lui de la PNL Caraș-Severin i-au trimis textul și el a l-a publicat. Nu vreau să-i răspund, pentru că nu-l cunosc pe domnul Ungur, în schimb l-am cunoscut pe tatăl lui, chiar dacă am fost adversari politici, pentru memoria tatălui său refuz să îi răspund și îi urez mult succes de acum înainte în a comenta postările pe care le fac eu pe Facebook, mai ales că are foarte mult timp liber pentru că bag de seamă că la Consiliul Județean nu are foarte multe atribuții.”

Întrebat dacă se consideră o țintă a lui Andrei Ungur, având în vedere că acesta nu a mai reacționat astfel la adresa niciunui politician, Silviu Hurduzeu a completat: „Nici eu nu l-am văzut aproape deloc de când a venit la Consiliul Județean, dar înțeleg: anumiți oameni politici când vor să crească din punct de vedere politic își aleg o țintă. Și-a ales și el o țintă, să fie sănătos.”

CITEȘTE ȘI: Silviu Hurduzeu, mesaj pentru ministrul Energiei: „Rezolvați cu rezerva de gaz! Umpleți depozitele, dacă puteți și aveți cu ce”