Andrei Plujar: Tandemul Vela – Mocioalcă nu este în interesul județului Caraș-Severin!

plujar andrei
banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

Liderul USR Caraș-Severin îi atacă pe senatorii Marcel Vela și Ion Mocioalcă avertizând totodată că, în aceeași echipă, nu ar aduce nimic folositor județului.

„Vela și Mocioalcă, cei doi conducători zonali de facto, reînnoiesc o veche poveste de parteneriat, după ce majoritatea liderilor PNL au votat continuarea negocierilor pentru împărțirea funcțiilor cu PSD, în ciuda valorilor liberale și mandatului primit de la votanți la alegerile din decembrie 2020. Reluarea tandemului Vela – Mocioalcă sigur nu este în interesul județului Caraș-Severin!”, a comentat Andrei Plujar după ce e tot mai clar că PSD și PNL vor forma noul guvern.

Președintele USR în Caraș-Severin mai spune că, în locul reformelor alături de USR, PNL ar fi ales hoția alături de PSD și că se instalează la putere o coaliție a hoției care va bloca orice reformă a statului. „Direcția de modernizare începută de USR va fi stopată. PNL și PSD au decis să-și păstreze privilegiile, pentru baroni și clientela de partid. PNL și PSD vin la putere împotriva voinței votanților care vor modernizarea României. În decembrie, PNL nu a fost votat pentru a guverna alături de PSD. Astăzi, PNL trădează votul primit. România avea o șansă la dezvoltare, șansa de a atrage 29 de miliarde de euro din PNRR, de a elimina pensiile speciale și a profesionaliza companiile statului, de a construi spitale și autostrăzi. În schimb, PNL a ales jaful din bani publici, alături de PSD.”, a mai comentat Plujar.

1000x100 casa brutarului

Politicianul cărășean avertizează că USR merge mai departe și că va lupta împotriva unei alianțe toxice: PNL – PSD.

expres banat 1000x100 (2)