Andrei Plujar: Proiectul Autostrăzii A6, Lugoj – Craiova, făcut praf de Sorin Grindeanu!

andrei plujar (2)
Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Președintele USR Caraș-Severin îl acuză pe ministrul Transporturilor că a anulat nejustificat licitația pentru autostrada care leagă Banatul de Munte de Oltenia.

Licitația a fost lansată de Cătălin Drulă, fostul ministru USR al Transporturilor, în 1 iunie 2021, amintește Plujar. „Câteva luni mai târziu, proiectul mergea în linie dreaptă și urma semnarea contractului de proiectare, însă Sorin Grindeanu a anulat licitația. Rezultatul? Instanța a constatat că anularea licitației a fost ilegală, cealaltă licitație anunțată de Sorin Grindeanu se cufundă în contestații. Două licitații simultan și un proiect de infrastructură vital blocat, asta în timp ce cărășenii circulă în continuare pe cel mai periculos drum din vestul țării!”, acuză liderul useriștilor din Caraș-Severin.

Pentru a sublinia încă o dată cât de importantă este o alternativă la DN 6, un adevărat drum al morții, Andrei Plujar prezintă câteva date statistice, care îngrozesc pur și simplu: „În anul 2022 au avut loc 100 de accidente grave și 20 de decese pe DN6 în Timiș și Caraș-Severin!”

Pe același subiect a comentat și președintele USR, Cătălin Drulă: „Un rău enorm făcut Olteniei, din ambiție prostească. Avem două licitații în paralel, niciun contract semnat și un an irosit. Asta în condițiile în care acum un an s-ar fi putut semna contractul pentru întreg proiectul și astăzi am fi fost în plină activitate de proiectare. Pare de noaptea minții. Și este. Un proiect lăsat la cheie, omorât de PSD la Transporturi.”

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/