Primăria îi încurajează pe timișoreni să-și facă programare online pentru obținerea actelor de identitate

Primăria Timișoara îi încurajează pe cetățeni să-și facă programare online în vederea obținerii actelor de identitate. Astfel, respectând ora programării, timișorenii evită aglomerația, iar timpii de așteptare scad.

Primăria Timișoara le reamintește cetățenilor că cel mai simplu pot obține actele de identitate prin utilizarea programării online.

Accesând pagina dedicată, se pot fixa ora și data programării, urmând câțiva pași simpli. După utilizarea butonului programare online, este necesar să se introducă numărul de telefon mobil. În cel mult 30 de secunde se primește un sms cu codul de acces de la numărul 1728. După introducerea codului primit, se completează numele și prenumele solicitantului, apoi se accesează butonul “Creează programare”, urmat de un nou mesaj cu data programării, care se păstrează până la depunerea cererii. De asemenea, se poate efectua și plata taxelor online, ceea ce va reduce timpul petrecut la ghișeu”, a detaliat instituția.

Potrivit Primăriei Timișoara, respectând ora programării, se evită aglomerarea și crește confortul cetățenilor, prin diminuarea timpilor de așteptare. Pentru ridicarea documentelor nu se fac programări.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Eliberarea actului de identitate se face la solicitarea titularului datelor de stare civilă, şi nu din oficiu de către autorităţile române abilitate.

Informații suplimentare despre actele necesare, taxe și procedurile de eliberare a documentelor de identitate se regăsesc AICI!

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/