Andrei Plujar: „Am votat cu încredere pentru o Românie altfel”

Copreședintele Alianței USR-PLUS Caraș-Severin a votat astăzi pentru o Românie altfel, cu politicieni altfel. Andrei Plujar susține că există o stare de nemulțumire generală față de toată clasa politică și că acesta ar fi un alt motiv pentru preconizata prezență scăzută de astăzi.

„Astăzi am votat cu încredere pentru o Românie altfel, pentru altfel de politicieni și pentru un viitor altfel pentru copiii noștri. Am încredere că și cărășenii vor alege să voteze altfel”, a spus Andrei Plujar, candidat USR-PLUS la Camera Deputaților, care a mers la urne alături de soția sa.

Liderul politic descrie campania electorală drept o campanie dificilă, o campanie diferită, cu foarte multe restricții, o campanie care s-a desfășurat preponderent în mediul online, în presă, cu materiale distribuite în special în cutiile poștale, fără interacțiuni prea multe cu cetățenii. „A fost totuși o campanie în care am primit un feedback pozitiv, există o stare de nemulțumire generală față de toată clasa politică. Poate acesta va fi un motiv în plus pe lângă pandemie pentru ceea ce se prefigurează a fi o prezență scăzută la urne”, a mai spus Andrei Plujar.