Timișenii, îndemnați să iasă la vot. Nicu Fălcoi: „Doar astăzi puteți să vă spuneți părerea despre politicieni”

Deputatul Cătălin Drulă și senatorul Nicu Fălcoi, candidații USR PLUS la Camera Deputaților au votat în această dimineață la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului. Cei doi au venit însoțiți de Cristian Moș și Ana Munteanu.

Procesul s-a desfășurat în condiții de pandemie, iar în cadrul secției a fost amenajat și un circuit, intrarea și ieșirea fiind separate. După vot, cei doi candidați la alegerile parlamentare i-au îndemnat pe oameni să își exercite dreptul.

„Îndemn toți românii să meargă la vot astăzi pentru că este o zi importantă, noi am votat pentru o țară din care să nu mai plecăm, din care să caute să nu mai plece copiii noștri, pentru o Românie fără hoție, care să nu mai fie captivă unor partide care trag bani pentru apropiații lor. O Românie cu spitale moderne, cu drumuri, cu grădinițe și școli, cu toate acele lucruri pe care nu le avem din cauză că această țară este furată de 30 de ani. Este o zi extrem de importantă pentru că patru ani de acum încolo nu vor mai fi alegeri de niciun fel”, a spus Cătălin Drulă.

„O dată la patru ani, poporul român are posibilitatea să își spună părerea despre politicieni. Este foarte important să mergeți la vot, păstrând toate măsurile de siguranță. Mergeți la vot, oameni buni, doar astăzi puteți să vă spuneți părerea despre politicieni, doar astăzi puteți decide pentru un viitor în care copiii să nu mai fie nevoiți să plece din țară sau voi personal să nu mai fiți nevoiți să plecați din țară. Astăzi este momentul în care puteți schimba România”, a spus Nicu Fălcoi.

Și Cristian Moș, președintele filialei USR Timiș, a votat la USAMVBT.

„Am votat pentru o Românie fără pile, cunoștințe și relații. Știm că la alegerile parlamentare prezența este scăzută, dar sunt cele mai importante alegeri pentru România, pentru că vom trimite acolo oamenii care vor face legi pentru viitorii patru ani. Mergeți la vot, votul este sigur, mergeți și alegeți viitorul României”, a spus Cristian Moș.

Candidații USR PLUS pentru Senat sunt Raoul Trifan, Diana Amza și Mircea Vancia, iar pentru Camera Deputaților: Cătălin Drulă, Daniel Toda, Nicu Fălcoi, Kinga Târlea și Zoltan Nemeth.