Anchetă la Gătaia, după o bătaie între elevi

bataie elevi lugoj
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Poliția Timiș a demarat o anchetă după ce doi elevi s-au luat la bătaie într-o unitate de învățământ. Protagoniștii au 14 și 15 ani și învață la o școală din Gătaia.

„La data de 22 mai a.c., polițiștii orașului Gătaia s-au sesizat din oficiu, sub supravegherea procurorului de caz cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe. În fapt, la data de 21.05.2024, la o unitate școlară din Gătaia, ar fi avut loc o altercație între doi elevi, în vârstă de 14 și 15 ani”, aflăm de la IPJ Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Inspectoratul Școlar Timiș a demarat o altă anchetă. Vom reveni cu punctul de vedere al IȘJ Timiș.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Update, ora 12:30

Altercația a avut loc între doi elevi ai clasei a VII-a din Liceul Teoretic Gătaia.

„Direcțiunea unității de învățământ a informat familiile acestora și Poliția din Gătaia, care, la rândul ei, a informat Biroul Siguranță Școlară asupra evenimentului care s-a desfășurat, în timpul programului școlar, în unitatea de învățământ. În acest moment, atât Poliția, cât și unitatea de învățământ întreprind măsurile necesare. În ceea ce privește acțiunile aflate în desfășurare la nivelul școlii, suntem în măsură să vă informăm că se investighează cauzele care au dus la producerea incidentului, în scopul aplicării măsurilor care se impun, în virtutea normativelor care guvernează unitățile de învățământ”, a transmis IȘJ Timiș.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/