Blocuri din zona Dacia din Timișoara, reabilitate termic

reabilitare termica la Timisoara

Timișorenii care locuiesc în zona Dacia mai pot depune cereri de finanțare pentru reabilitarea termică a blocurilor până la data de 30 iunie.

Primăria Timișoara anunță că va depune o nouă tranșă de cereri de finanțare pentru eficientizarea energetică a blocurilor în cadrul Programului Regional Vest 2021-2027. Timișoara are o alocare distinctă în acest program, în valoare de 10,1 milioane de euro. Aria de intervenție pentru acest apel de proiecte cuprinde blocurile situate între bulevardul Cetății, strada Gheorghe Lazăr, Calea Circumvalațiunii și Calea Torontalului.

„Asociațiile de proprietari din zona Dacia mai au timp până în 30 iunie pentru a trimite documentele necesare pentru includerea în acest program: solicitarea Asociației în vederea mandatarii UAT Municipiul Timișoara; hotărârea Adunării Generale a proprietarilor și anexele; lista proprietarilor și destinația spațiilor din bloc; fișa tehnică a blocului de locuințe. Finanțarea acoperă reabilitarea termică a clădirilor (fațadă, pereți, planșeu, tâmplărie), îmbunătățirea instalațiilor, implementarea de surse regenerabile de energie și alte măsuri conexe necesare proiectului”, a informat Primăria Timișoara.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Până la 30 iunie, asociațiile de proprietari pot transmite actele prin e-mail la adresa primariatm@primariatm.ro sau le pot depune la ghișeu (Camera 12 a primăriei). Condițiile de eligibilitate pentru asociațiile de proprietari sunt prevăzute în Ghidul Solicitantului, care poate fi consultat AICI!

În cazul în care asociația de proprietari nu îndeplinește condițiile de eligibilitate prevăzute în Ghidul Solicitantului de Finanțare Eficiență Energetică – Clădiri Rezidențiale, aceasta va rămâne în Baza de date a primăriei,  urmând a fi identificate alte surse de finanțare pentru lucrările de creștere a eficienței energetice”, a detaliat instituția.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/