Anchetă pentru contractele încheiate la Căminul de Bătrâni din Bocșa

Primarul orașului Bocșa, Eugen Cismăneanțu, a dat startul unei ample anchete la Căminul de Bătrâni din oraș. Asta, după ce administrația publică locală a fost bombardată cu plângeri din cauza actualei conduceri.

Eugen Cismăneanțu este hotărât să facă ordine în acest mandat atât în Primărie, cât și în instituțiile care sunt în subordinea administrației locale. Printre cele verificate de edilul-şef se numără și Căminul de Bătrâni din oraş. Asta pentru că, atitudinea actualei directoare lasă de dorit, după cum susține primarul. În plus, s-au făcut multe contracte de achiziții prin atribuire directă, astfel că acestea trebuie verificate.

„Au fost mai multe plângeri din partea angajaților în ceea ce privește atitudinea directorului de la Căminul de Bătrâni. Prin urmare, am demarat o anchetă internă, al cărei rezultat încă îl aștept. De asemenea, în această perioadă, Primăria verifică toate contractele de achiziții pe care le-a încheiat Căminul de Bătrâni din Bocșa”, a spus Eugen Cismăneanțu, primarul orașului Bocșa.

Într-o primă etapă, Eugen Cismăneanțu spune că așteaptă rezultatul controalelor, după care va lua deciziile care se impun, dacă este cazul.