Anchetă cu privire la incendiul de pe Semenic

explo 1000x200

Comisarul șef Viorel Avram, inspectorul șef al polițiștilor cărășeni, a anunțat în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență că polițiștii de la Delicte Silvice cercetează deja fapte în legătură cu incendiul de pe Semenic, dar că așteaptă o sesizare de la Direcția Silvică pentru ca și Parchetul să pornească o asemenea investigație.

„Nu am în acest moment elemente să spun că a fost o intenție criminală sau o neglijență la aceste incendii”, a spus președintele Silviu Hurduzeu, care este și vicepreședinte al CJSU.

Suspiciuni, se pare, nu are doar Silviu Hurduzeu, ci și polițiștii de la Delicte Silvice, chiar inspectorul șef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului, Viorel Avram, anunțând că se dorește o anchetă în acest sens.

„Am declanșat verificări prin compartimentul de specialitate, Delicte Silvice, din cadrul Serviciului de Ordine Publică, așteptăm un act de constatare din punctul de vedere al stingerii incendiilor, să vedem dacă este o acțiune intenționată și așteptăm un act de sesizare, astfel încât să putem declanșa procedura de cercetare la fața locului și să sesizăm Parchetul competent pentru efectuarea de cercetări”, a declarat comisarul șef Viorel Avram.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Genocid în Semenic. „E o mână criminală!”