Accident cu o şoferiţă şi un Opel Astra

O şoferiţă în vârstă de 45 de ani a produs în urmă cu circa 30 de minute un accident în Reşiţa. Conducătorul auto a fost transportat la spital, iar circulaţia în zonă este dirijată de poliţie.

Un Opel Astra care mergea dinspre centru spre Govândari s-a lovit frontal de unul din stâlpii de curent aflaţi între cele două sensuri de mers, pe pasajul rutier de la intrarea în cartierul Lunca Bârzavei. În maşină se afla doar şoferiţa, în vârstă de 45 de ani. Aceasta purta centura de siguranţă şi avea alcoolemie 0. În momentul impactului, s-a declanşat airbegul.
 
La locul accidentului şi-a făcut prompt apariţia şi un echipaj al Detaşamentului Reşiţa din cadrul ISU Semenic. Potrivit poliţiei şi martorilor oculari, conducătorului auto i s-a montat la faţa locului un guler medical, existând riscul să-i fi fost afectată coloana vertebrală, şi a fost transportat rapid de un echipaj SMURD la spital. După producerea accidentului, circulaţia în zonă s-a îngreunat, traficul fiind dirijat în prezent de poliţie.