Ana Lugojana – semnătura perfecțiunii bucătăriei bănățene

Afacere de succes în Banat, exportată în Europa. Produsele tradiționale românești sunt valorificate pe piața românească, dar și pe cea internațională.

După muncă, investiții, strategii și pasiune investite într-un business activ de mai bine de 10 ani în zona Banatului, eforturile sunt încununate de succes și în 2019 cu lansarea brandului Ana Lugojana, un brand al Lugojului, găzduit și valorificat de Reșița și care va fi exportat și pe continentul european.

Lansată în 2009, una dintre cele mai profitabile afaceri din vestul țării, și anume Octavian Catering, a ajuns anul trecut printre primele afaceri din acest domeniu, iar dezvoltarea nu s-a oprit aici, finalul de an culminând cu o nouă provocare gândită pe termen lung și care să depășească cu succes hotarele țării. Având ca debut anul 2005 în orașul Lugoj și ca punct de pornire comercializarea de obiecte necesare unei pomeni, printr-o orientare și deschidere spre necesitățile și sugestiile clienților, firma a diversificat tot mai mult gama de produse și servicii, ajungând să dezvolte ramura preparatelor tradiționale românești și să o extindă pe 5 județe. Lansarea brandului „Ana Lugojana” reprezintă un nou target pentru firma care s-a clasat anul trecut pe locul doi pe țară, cu cel mai mare procentaj din profitul firmei, 80%, obținut din serviciile destinate catering-ului.

Proiectul „Ana Lugojana” vizează același tipar de local – împinge tava și de catering, cu materia primă ce se prepară la locul vânzării și care se gătește după principiile gazdelor. Cu un program de luni până duminică, între orele 8 și 22, localul este situat lângă vechiul spațiu de catering Octavian, ce va rămâne deschis doar pentru serviciul de pomeni.

„Miros, gust deosebit ca la mama acasă. Sănătatea este esențială, piața o cere tot mai mult și datorită acestui fapt pretențiile și serviciile noastre cresc și ele în aceeași măsură. Ne dorim ca acest nou brand, o marcă a Lugojului, pe care dorim să o exportăm în Europa, să poarte semnătura perfecțiunii bucătăriei bănățene, cu produse elaborate, excepționale, pe care să le ducem în Europa, deoarece este o cerință foarte mare a produselor bio și autohtone și asta din cauza faptului că piața este invadată de produse congelate și de chimicale, iar noi încă ne bucurăm de preparatele noastre naturale. Asta înseamnă că avem ce vinde”, spune Octavian Batori, fondatorul acestui business de succes.

Localul „Ana Lugojana” își are sediul pe Bulevardul Republicii nr. 28 din Reșița, iar pentru informații legate de comenzile la domiciliu, torturi și prăjituri se poate apela numărul de telefon 0728 962 764, pentru serviciile funerare, pomeni, nunți, botezuri, zile onomastice, numărul ce vă stă la dispoziție este 0736 381 573 – Iulian Chifa – administrator pe Caraș-Severin. Puteți suna la orice oră magazinele funerare din Reșița, Timișoara, Lugoj, Drobeta Turnu Severin, Buziaș, Făget și Săvârșin, Oravița și Bozovici. Mai multe detalii veți găsi și pe pagina de Facebook, dar și pe site-ul http://cateringoctavian.ro/ sau www.funerarelugoj.ro.