„Ana Lugojana” – brandul Lugojului, exportat în Europa. Octavian se extinde!

explo 1000x200

Reșița este privilegiată să găzduiască primul local „Ana Lugojana”, un brand al Lugojului ce va fi exportat și în Europa.

Produsele tradiționale românești și îndeosebi cele bănățene fac furori de mai bine de 10 ani în bucătăria celor de la Octavian Catering. 2009 a fost anul în care s-a lansat pe piață una dintre cele mai profitabile afaceri din vestul țării și anume Octavian Catering, care a ajuns în anul 2018 printre primele afaceri din acest domeniu, iar dezvoltarea nu se oprește aici.

Având ca debut anul 2005 în orașul Lugoj și ca punct de pornire comercializarea de obiecte necesare unei pomeni, printr-o orientare și deschidere spre necesitățile și sugestiile clienților, firma a diversificat tot mai mult gama de produse și servicii, ajungând să dezvolte ramura preparatelor tradiționale românești și să o extindă pe 5 județe limitrofe Banatului. Lansarea brandului „Ana Lugojana” reprezintă punctul culminant pentru firma care s-a clasat anul trecut pe locul doi pe țară, cu cel mai mare procentaj din profitul firmei, 80%, obținut din serviciile destinate catering-ului.

Ce înseamnă Ana Lugojana?

„Ne dorim ca acest nou brand, o marcă a Lugojului, pe care dorim să o exportăm în Europa, să poarte semnătura perfecțiunii bucătăriei bănățene, cu produse elaborate, excepționale, pe care să le ducem în Europa, deoarece este o cerință foarte mare a produselor bio și autohtone și asta din cauza faptului că piața este invadată de produse congelate și de chimicale, iar noi încă ne bucurăm de preparatele noastre naturale. Asta înseamnă că avem ce vinde”, spune Octavian Batori, fondatorul acestui business de succes.

Ce înseamnă un păstârnac cu un miros deosebit, un morcov dulce sau o carne cu gust de porc de casă… Acestea sunt produsele pe care noi le folosim ca bază a mâncării, să nu uităm de boiaua naturală dulce a zonei noastre sau de varza deosebită, pe care o folosim la sarmale. Toate aceste produse sunt esențiale și vitale pentru mâncarea noastră. Fără ele nu se poate face o sarma pur românească în Anglia, în Milano sau oriunde în lume. Dovada vie este este că nu o dată am dus sarmale în Londra, în Milano sau în Spania. Ce am avut până acum va fi și în continuare, plus o extindere pe alte produse tot din bucătăria românească, dar și cu produse care sunt asimilate de la bucătăria austro-ungară-sârbă, deoarece există o influență foarte mare în zona noastră”, a mai adăugat antreprenorul.

Proiectul „Ana Lugojana” vizează același tipar de local – împinge tava și de catering, cu materia primă ce se prepară la locul vânzării și care se gătește după principiile gazdelor. Cu un program de luni până duminică, între orele 8 – 22, localul este situat lângă vechiul spațiu de catering Octavian, ce va rămâne deschis doar pentru serviciul de pomeni.

Urmăresc ca prin noul concept Ana Lugojana să învățăm oamenii să mănânce cât mai sănătos, să le desfătăm papilele gustative cu savoarea și mirosurile plăcute din bucătăria bunicilor și mai ales să evităm adausurile toxice prezente în mai toate alimentele. Clienții vor avea posibilitatea să servească la noi, în fiecare zi, o mâncare proaspătă diferită și curată, în fiecare zi, chiar și dacă e Crăciun sau Anul Nou noi tot vom fi deschiși”, a mai spus Octavian Batori.

Localul „Ana Lugojana” își are sediul pe Bulevardul Republicii nr. 28, iar pentru informații legate de comenzile la domiciliu, torturi și prăjituri se poate apela numărul de telefon 0728 962 764, pentru serviciile funerare, pomeni, nunți, botezuri, zile onomastice, numărul ce vă stă la dispoziție este 0736 381 573 – Iulian Chifa – administrator pe Caraș-Severin. Puteți suna la orice oră magazinele funerare din Reșița, Timișoara, Lugoj, Drobeta Turnu Severin, Buziaș, Făget și Săvârșin, Oravița și Bozovici. Mai multe detalii veți găsi și pe pagina de Facebook, dar și pe site-ul http://cateringoctavian.ro/ sau www.funerarelugoj.ro.