Amenzi record date de polițiști și jandarmi în ultimele 24 de ore la persoanele care au părăsit carantina sau nu au respectat restricțiile de circulație

Organele de Poliție și Poliția Locală ale județului Timiș continuă verificările în cazul restricților impuse de pandemia de coronavirus, Astfel, pentru ziua de 27 martie, 3 persoane au ieșit din izolare și împreună cu jandarmii, polițiștii au acordat amenzi de peste 700.000 de lei!

2194 de persoane au fost verificate în ultimele 24 de ore dacă respectă măsurile de izolare și carantinare. Dintre acestea, 3 persoane au încălcat nterdicțile impuse de măsura de izolare. Tot în ultimele 24 de ore, polițiștii timișeni au aplicat 476 de sancțiuni, în valoare de 700.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de restricționare a circulației.

Alături de polițiști se implică și jandarmii

Conform datelor transmise de autorități, în ziua de 27 martie au fost verificate de jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș 30 de persoane aflate în izolare șicarantină. Nu a existat vreo persoană care să încalce interdicția, conform autorităților. Jandarmii au aplicat în schimb 28 de amenzi în valoare de 18.000 de lei pentru, iar jandarmii din Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara au aplicat un număr de 69 de sanctiuni, în valoare totală de 21.000 lei. Principala abatere continuă să reprezinte lipsa declaraței pe proprie răspundere, pe care persoanele nu o au asupra lor.