Ameninţată cu toporul în faţa copiilor!

O femeie din Comorâşte a fost ameninţată cu toporul de soţul acesteia. Agresorul, în vârstă de 36 de ani, aflat în stare de ebrietate, a fost încătuşat de poliţiştii din comuna Forotic.

O femeie din Comorâşte a sesizat Postul de Poliţie Forotic zilele trecute cu privire la faptul că soţul acesteia, aflat în stare de ebrietate, o ameninţă cu un topor. Aceasta s-a refugiat împreună cu cei trei copii minori la mama sa. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, aflat în stare de ebrietate, a devenit agresiv, a forţat uşa locuinţei unde s-a refugiat soţia sa şi i-a ameninţat cu un topor pe toţi cei aflaţi în interior. Unul dintre poliţişti i-a cerut bărbatului să-l lase pe cel de-al patrulea copil minor să meargă la mama sa, însă bărbatul a refuzat.

Având în vedere faptul că bărbatul s-a manifestat agresiv, la faţa locului au sosit alţi doi poliţişti: „Deşi iniţial nu s-a opus pentru a fi condus la sediul secţiei, ulterior a fost necesară încătuşarea acestuia. Agresorul a fost ridicat de la faţa locului în vederea cercetării toporului folosit. Acesta a declarat la sediul poliţiei că se simte rău, după care a fost condus la Spitalul Oraviţa şi, ulterior, la Spitalul Judeţean Reşiţa, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. În acest caz, continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, ameninţare şi portul fără drept de arme albe în locuri publice”, explică agent principal Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

Potrivit acesteia, bărbatul a depus ieri o plângere faţă de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă. În cadrul sesizării au fost făcute primele verificări, iar plângerea va fi înaintată Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, pentru competentă soluţionare.

Foto: www.cugetliber.ro