Amenințat înainte de meci, Keita a refuzat să intre în teren și a vrut să plece în Senegal!

explo 1000x200

Fotbalistul senegalez Souleymane Keita n-a făcut parte din lotul lui Leo Doană pentru întâlnirea cu liderul Ligii a III-a, Național Sebiș, lucru care i-a luat pe mulți prin surprindere. La finele partidei s-a aflat motivul: jucătorul a primit amenințări și a vrut să plece acasă, în Senegal.

Considerat cel mai important transfer al CSM-ului pentru returul campionatului, Keita a absentat în meciul câștigat de rosso-neri cu 3-1 în fața Sebișului. Motivul pentru care mijlocașul senegalez a ratat meciul cu liderul a fost explicat chiar de antrenorul Călin Cojocaru: „Înainte să semneze cu Reșița, Keita semnase cu noi. Vorbind cu domnii de la Reșița, dacă îl las să joace aici, le-am spus că da, cu condiția să nu joace contra noastră. Asta a fost tot”.

Leo Doană, antrenorul CSM-ului, a taxat însă atitudinea oficialilor din Sebiș, considerând că fotbalistul ar fi trebuit să joace. „Antrenorul lor trebuia să-și antreneze echipa, nu să se ocupe de alte lucruri. Noi, antrenorii, n-ar trebui să ne punem să sunăm jucătorii altor echipe. Dacă au valoarea cu care se laudă, trebuiau să ne bată și cu Keita în teren. Am dovedit că suntem peste ei și i-am bătut și fără Keita. A fost speriat toată săptămâna, l-au amenințat cu suspendarea pe un an dacă intră și joacă. L-am înțeles pe jucător, a declarat Doană.

banner 970 x 250