Amendă serioasă pentru un service auto din Caraș-Severin

Luna trecută, inspectorii antifraudă au efectuat controale la operatorii economici ce desfășoară activități de reparații auto (service-uri auto).

„Contribuabilii au fost selectați în funcție de riscul fiscal și/sau de neconformare, evaluat la nivelul Direcției Generale Antifraudă Fiscală și direcțiilor regionale antifraudă fiscală”, spune DGAF într-un comunicat de presă.

Unul dintre service-urile verificate a fost în Caraș-Severin. Inspectorii antifraudă din cadrul Direcției Regionale Antifraudă Fiscală Deva au desfășurat controale specifice la un operator economic care desfășoară activități în domeniul reparațiilor auto (service-uri auto) unde au găsit mai multe deficiențe. Ca urmare a abaterilor constatate de la legislația în vigoare, inspectorii DGAF au dispus aplicarea unei amenzi contravenționale în valoare totală de 9.000 de lei.

„De asemenea, subliniem faptul că astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, în toate zonele în care sunt identificați operatori economici ce desfășoară astfel de activități și care prezintă risc fiscal și/sau de neconformare”, ne-au mai comunicat inspectorii antifraudă.