UPDATE. Ambulanță făcută praf de o autoutilitară, la Caransebeș!

În urmă cu doar câteva momente, un grav accident rutier a avut loc pe raza municipiului de pe Timiș. O autoutilitară a intrat în plin într-o ambulanță.

Oficialii IPJ Caraș-Severin nu au momentan foarte multe informații, dar, din ceea ce rutieriștii au constatat la fața locului, șoferul de pe ambulanță circula regulamentar pe un drum cu prioritate. Autoutilitara nu i-a acordat prioritate și a lovit-o în plin.

Șoferul și un cadru medical se află în prezent internați la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș. Ambulanța nu transporta niciun bolnav, pentru că nu se afla în misiune.

UPDATE – Accidentul a avut loc în intersecţia străzilor General Trapşa şi Romanilor din municipiul Caransebeş.

„Din cercetările efectuate la faţa locului s-a constatat că în timp ce C.L., în vârstă de 26 de ani, conducea o autoutilitară, nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu o ambulanţă care avea în funcţiune semnalele luminoase, fiind condusă de un bărbat în vârstă de 52 de ani. În urma impactului ambulanţa a fost răsturnată în afara părţii carosabile. Atât conducătoarea autoutilitarei, cât şi şoferul ambulanţei au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Din ambulanţă au fost rănite uşor trei persoane, conducătorul auto şi două pasagere în vârstă de 34 respectiv 38 de ani. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a spus Ancuța Chețan, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Comments

 1. ady says:

  nui adevarat ambulanta avea indicatoru STOP si daca nu era in misiune dece circula cu semnalele luminoase asa ca imformeazate mai bn domn jurnalist ca nui asa microbuzu alb avea prioritate daca ambulanta nu avea misiune imi pare foarte rau dar nu aveti dreptate

 2. simona says:

  D-le Ady ambulanta era in misiune,transporta un copil spre spital ,venea regulamentar pe drumul cu prioritate ,iar d-soara avea STOP ,..

 3. ady says:

  care misiune ca erau doar soferu ambulantei si 2 asistente nu erau in misiune dupa cum era rasturnata ambulanta venea de pe strada Romanilor iar buzu alb eu cred ca venea de pe TRAPSA ca altfel nu avea cum sa o arunce acolo pe iarba daca veneau invers doamna simona!!!!

 4. simona says:

  Se poate verifica ,apelul e pe 112,probabil ai ceva cu ambulanta de sustii sus si tare acest lucru,copilul in varsta de 6 ani a fost doar speriat ,avand centura pusa nu a fost ranit…cealalta ambulanta venind de la o alta solicitare a preluat cazul in drumul lor…